English

Treni i mallrave del nga shinat te "Ura e Dajlanit"

Te Ura e Dajlanit, në Durrës, mëngjesin e sotëm treni i mallrave i linjës Durrës – Elbasan ka dalë nga shinat.

Për fat të mirë nuk ka të lënduar në njerëz vetëm dëme materiale.

Policia e mbërritur në vendngjarje po heton për zbardhjen e shkaqeve të incidentit edhe pse shkak dyshohet se janë amortizimi i hekurudhës dhe lagështia

KOMENTE