English

Si të lani beben e sapolindur sa më kollaj dhe korrekt(VIDEO)

Çdo femër që bëhet nënë për herë të parë ka shumë pyetje që e mundojnë, ku njëra prej tyre është dhe ajo se si do ta lajë beben e saj, a do të jetë në gjendje ta realizojë këtë veprim. Video e mëposhtme është shumë praktike dhe shumë e qartë në çdo etapë të larjes së bebes. Ndaj ndiqeni me kujdes dhe mos kini frikë për ta përdorur te bebet tuaja, kështu nuk do të keni as nevojën e të tjerëve, pasi kënaqësia ju takon juve...
2193

KOMENTE