English

Ishte në kërkim ndërkombëtar. Policia e arreston në shtëpi pasi e tradhëton makina

Shtetasi shqiptar me banim në Itali, 32 vjeç është arrestuar nga policia italiane në shtëpinë e tij.

Lefter Dani kërkohej nga policia ndërkombëtare që prej vitit 2013 pasi ishte dënuar me 10 vjet burg për konspiracion, vjedhje, grabitje dhe emigracion të paligjshëm.

Policia ka njohur makinë e tij parkuar para shtëpisë ku banonte në Napoli dhe menjëherë janë futur brenda ku kanë arrestuar 32 vjeçarin shqiptar shkruan napolisera.

KOMENTE