English

Ligji për reformën e re territoriale mbetet në fuqi

“Vendim i kthjellët i Kushtetueses që vulos një reformë historike dhe i hap rrugë riorganizimit rrënjësor të territorit e shërbimeve”.

Kështu është shprehur kryeministri Rama në faqen e tij në Twitter lidhur me vendimin e Gjykatës Kushtetuese e cila ka lënë në fuqi ligjin për ndarjen e re territoriale, duke rrëzuar animimin e Partisë Demokratike.

KOMENTE