English

Mbroni veshkat me lëng majdanozi. Lëngu më i fuqishëm për sëmundjet urinare

Përdorimi i rregullt i lëngut të freskët majdanoz parashikon shkëmbimin e rregullt të oksigjenit dhe gjithashtu stimulon funksionin e veshkave dhe gjëndrave tiroide. Elementet që janë gjetur në lëng forcojnë muret e enëve të gjakut, kapilarët dhe arteriet.

Gjithashtu, lëngu i majdanozit është një ilaç i shkëlqyer kundër sëmundjeve të sistemit urinar, është efikas në dispozicion të gurëve në veshka dhe rërë në fshikëzën e urinës. Shpesh përdoret kundër nefritit dhe kundër sëmundjeve të tjera renale.

Lëng majdanozi është një ilaç i mirë për sëmundjet gjinekologjike ku përdorimi i rregullt i tij zhduk spazmat të shkaktuara nga çrregullime menstruale. Ai është gjithashtu një mjet i madh për trajtimin e sëmundjeve të syrit dhe nervave të syrit. Është përdorur me sukses kundër ulcerës së kornesë dhe kataraktit.

Shënim: lëngu i shtrydhur nga majdanozi i freskët është një nga lëngjet më të fortë. Prandaj rekomandohet që të pini më shumë se 30 - 60 ml në ditë për të shëruar problemet e mësipërme.

KOMENTE