English

Vladimir Putin, pranon se është i dashuruar. Alina Kabayeva partnerja?!

Vladimir Putin ka pranuar se ka rënë në dashuri, kjo duke u nxitur thashethemet mbi një marrëdhënie me gjimnasten olimpike Alina Kabayeva.

Duke mohuar se kishte "zhdukur krejtësisht jetën e tij romantike", i divorcuari zbuloi se ai" e do "dhe i është kthyer përsëri asaj jete që kishte deklaruar se kishte mbaruar, pas një ndaeje prej 30 vitesh martese nga gruaja e tij.

Putin,nuk pranoi të bëjë të ditur identitetin e partneres së tij mister. Presidenti rus dhe Miss Kabayeva (majtas së bashku në 2001) shkaktoi thashetheme se do të ketë një martesë të hershme mes tyre këtë vit pasiajo është fotografuar me një unazë në gishtin e martesës.

KOMENTE