English

Mina të lidhur me celular. Arrestohen 4 shtetat në Durrës

Febjus Dauti, lindur në Has dhe banues në Durrës
30-vjeçari Dashnor Dumani lindur në Dibër dhe banues në Durrës
24-vjeçari Asllan Plaku lindur dhe banues në Durrës
31-vjeçari Bledar Plaku lindur dhe banues në Durrës

Të katër këta shtetas shqiptarë janë arrestuar nga policia e Durrësit u janë gjetu bomba të lidhura me celular. Të arrestuarve iu është gjetur eksploziv i llojit ‘C4’.

Burime zyrtare të policisë, thonë se katër shtetasve iu sekuestruan
3 mina me celular,
7 celularë,
tela elektrikë,
1 makinë.

Aksioni i policisë i koduar ‘Twix’ nisi mbrëmjen e djeshme rreth orës 22:00. Hetimet për arrestimin e katër shtetasve kishin nisi prej 2 muajsh, ku po bashkëpunohej me Prokurorinë.

KOMENTE