English

Premio Caruso 2015. Pjese balerinët shqiptarë, si të ftuar special

Diten e Premte , 26 qershor 2015 ne oren 21,20 do te jepet ne Eurovizion programi i RAI1 - Premio Caruso 2015 ku te ftuar special jane Balerinet e Pare te Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit Enada Hoxha e Gert Vaso.

Ne trupen e Baletit bejne pjese edhe dy nxenese nga Shkolla E Baletit Tiranë . Ju ftojme ta ndiqni ne frekuencat e RAI 1
Shikim te kendshem ....

KOMENTE