English

Probleme me kockat tuaja? Ndiqni recetën japoneze

A keni shpesh probleme me kockat tuaja? A jeni të lodhur?
Besoni në traditën e vjetër japoneze dhe provoni këtë ilaç në shtëpi që ka ndihmuar shumë Japoneze për të përmirësuar shëndetin e tyre dhe për të rritur fuqinë e tyre.

Bëjini vetes një tonik të mirë dhe shërim për të marrë energjinë që ju duhet, dhe ajo gjithashtu do të bëjë një vepër të fuqishme për kockat e tua.

Gjëja më e mirë në lidhje me këtë pije është se ajo i siguron trupit të gjithë ushqyesit që ai ka nevojë, duke përfshirë vitamina, proteina, kalcium dhe, në mënyrën më të mirë të mundshme.

Të gjitha që ju duhen është një vezë e mesme dhe 150 ml uthull. Lajeni mirë vezën dhe vendoseni atë në një gotë me uthull. Lëreni atë për 7 ditë. Do të shihni se ka ndodhur një mrekulli.

Guacka e vezës do të jetë shkrirë në uthhull dhe ajo do të mbajë vetëm membranën e hollë që mbron të verdhën dhe të bardhën. Çajeni membranën e hollë dhe vendoseni vezën duke e përzier mirë përsëri në uthull.

Për rezultate optimale merrni 10 ml të kësaj përzierje tre herë në ditë. Gjithmonë hollojeni pijen tuaj në një gotë me ujë të vakët.

KOMENTE
    Eccobet