Lajme > Lajme Temash > Media dhe Shtypi > Agjensi lajmesh
 

Agjencia Telegrafike Shqiptare

  • Qeveria vendos krijimin e shkollës shqiptare të administratës publike Pëson shkurtime me 7 punonjës Drejtoria e Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar, sikurse edhe Agjencia Telegrafike Shqiptare pakësohet me 42 vetë dhe bëhet gjithsej me 40 vetë. Kuvendit i është dërguar për ratifikim marrëveshja e huasë prej 25 milionë dollarësh, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Fondit Saudit për Zhvillim
  • Anila Basha: Largimi im nga puna dhe si ndryshoi kurs “Gazeta Shqiptare” ” Nën drejtimin e Karlo Bolinos, jo që kjo gjë nuk ka ndodhur kurrë, por as nuk mund të imagjinohej të hapej Agjencia telegrafike shqiptare e të bëheshin lajme agjencie, kur gazetarët tanë ishin në terren.
  • Berisha-He Ping: Njihuni me potencialet e mëdha të Shqipërisë tij He Ping nënvizoi se kjo vizitë do të jetë një kontribut i mëtejshëm për të shtuar bashkëpunimin me institucionet informative në Shqipëri, siç është Agjencia Telegrafike Shqiptare. He Ping vlerësoi se nën drejtimin e Kryeministrit Berisha dhe me rinovimin e teknologjisë ekonomia shqiptare ka njohur zhvillime të mëdha.
  • Person i armatosur pranë ATSH, mban peng dy prindërit Tiranë, 12 Dhjetor 2010 NOA Update – Personi i armatosur i cili momentalisht gjendet në ballkonin e banesës së tij, një pallat që ndodhet pranë ATSH (Agjencia Telegrafike Shqiptare) është duke mbajtur peng anëtarë të familjes, por ende nuk dihet se çfarë ai kërkon.
  • Urgjent - Një person i armatosur kërcënon publikisht pranë ATSH Tiranë, 12 Dhjetor 2010 NOA – Një person i armatosur ka dalë në ballkonin e banesës së tij, një pallat që ndodhet pranë ATSH (Agjencia Telegrafike Shqiptare) dhe me armë zjarri në dorë po kërcënon publikisht duke u bërë rrezik për
  • Del libri “Viti '97 - Prapaskenat e krizës që rrënuan shtetin” Në maj të vitit 1992 u emërua Drejtor i Lajmeve në ATSH (Agjencia Telegrafike Shqiptare) ku qëndroi deri në dhjetor të vitit 1993. Prej janarit të vitit 1993 ai ishte zgjedhur ndërkohë Kryetar i Lidhjes së Gazetarëve të Shqipërisë.
  • Atsh Pershendet Vendimin E Gjnd Per Legjitimitetin E Pavaresise Se Kosoves TIRANË, 22 Korrik, ATSH/- Agjencia Telegrafike Shqiptare, stafi i gazetarëve së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të ATSH-së, z. Artur Zheji pershëndesin Republikën e Kosovës dhe popullin kosovar për vendimin e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë në Hagë, e cila njohu të enjten legjitimitetin
  • Konference Perkujtimore Per Ikonen E Paqes Dhe Humanizmit, Nënë Tereza Ekspozita përmbante fotografi të Nënë Terezës, realizuar nga Agjencia Telegrafike Shqiptare (ATSH), si dhe piktura të piktorëve të ndryshëm, si Lin Delija, Anton Gaslliqi, etj. Gjithashtu në ekspozitë u ekspozuan shkrime dhe artikuj nga mediat shqiptare dhe të huaja për Nënë Terezën, si dhe botime nga autorë të huaj e shqiptarë
  • Zgjerohet Bashkepunimi Atsh-Afp ATSH- së, Artur Zheji, priti Rose-Marie Deleskieëicz-Sailhan, zv/shefe e Fondacionit te Agjencise Franceze te Lajmeve (AFP)- TIRANE 26 Maj /ATSH/ Agjencia Telegrafike Shqiptare ( ATSH), në vazhdën e intensifikimit të marrëdhenieve me Agjencitë homologe, ka zgjeruar bashkëpunimin me Agjencinë Franceze të lajmeve AFP.
  • Meta flet për "trafikun e organeve serbe" Meta i bëri këto komente në përgjigje të pyetjes që iu bë sot nga Agjencia Telegrafike Shqiptare e cila kërkoi të dijë "si i përgjigjet Qeveria Shqiptare pretendimeve se në Shqipëri është kryer trafik organesh të qenieve njerëzore në periudhën e luftës në Kosovë?