Lajme > Lajme Temash > Kultura > Akademi Shqiptare
 

Akademia Diplomatike Shqiptare

  • Bashkurti vjen me“Kombet e Bashkuara dhe Rendin e Ri botëror” Librin e botoi Universiteti Nëdrkombëtar i Stugës dhe Akademia Diplomatike Shqiptare. Në këtë libër ndër të tjerash mund të lexoni mbi: Lidhjen e Kombeve një vështrim krahasues, për aktorët e luftës së ftohtë, diplomacia dhe lidershipi politik, autorësia e krijimit të dy organizatave
  • Njoftim nga Akademia Diplomatike Shqiptare Promovimin e librit e organizon Akademia Diplomatike Shqiptare - Zyra Rajonale në Kosovë. Promovimi mbahet më 22 janar 2010 (ditë e premte), në Grand Hotel Prishtina, duke filluar në orën 18.