Lajme > Lajme Temash > Kultura > Aktorë të huaj
 

Fabrice Cazeneuve

  • Aktori Rexhep Mitrovica viziton Teatrin e Metropolit Edhe në film ai ka luajtur pranë Miklos Jancso, Andrzej Zulaëski, Yves Angelo, Gilles Bourdos, Alexandre Sourine, Bruno Herbulot, Fabrice Cazeneuve, Patrick Tringale etj. Në këtë vizitë të dytë në Shqipëri, Rexhep Mitrovica prezantoi lexime nga Jean Genêt, njëra prej shfaqjeve të tij të suksesshme, dhënë në Paris dhe Palestinë
  • Mbërrin në Tiranë aktori Rexhep Mitrovica, lexime nga Jean Genêt në TK Edhe ne film ai ka luajtur pranë Miklos Jancso, Andrzej Zulaëski, Yves Angelo, Gilles Bourdos, Alexandre Sourine, Bruno Herbulot, Fabrice Cazeneuve, Patrick Tringale etj. Në këtë vizitë të dytë në Shqipëri, Rexhep Mitrovica prezanton lexime nga Jean Genêt, njëra prej shfaqjeve të tij të suksesshme, dhënë në Paris dhe Palestinë.