Lajme > Lajme Temash > Erëza
 

Lule Shtogu

  • Parandaloni gripin në mënyrë natyrale 35g Gjethe dhe rrënjë Mullanjadhe, 20g Gjethe dhe lule Lisre, 15 Lule Bliri, 10g Lule Shtogu, 10g Rrënjë Jamballi, 10g Fara Kopre. Të gjithë ju qe mund ta përgatisni vetë duke marrë bimët respektive, mjafton të ruani raportin e duhur si më lart.
  • Rene Rexhepi: Sekretet që më bënë kuzhinierin më të mirë në botë Midis specialiteteve janë eskallopë të tharë apo dhe lule shtogu, pas recetave të të cilave fshihet shefi i kuzhinës, Rene Rexhepi, me origjinë shqiptare, i cili e mori çmimin në Londër. Z.