English

Enciklopedia, presidenti Ivanov miraton tërheqjen dhe korrigjimin e saj nga akademikët

Shkup, 30 shtator NOA-Presidenti maqedonas, Gjorge Ivanov përshëndeti vendimin e  Akademisë maqedonase të Shkencave për tërheqjen dhe korrigjimin e enciklopedisë.

Sipas agjencisë së lajmeve MIA, Ivanov u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve ta tregojnë me vepra traditën e bashkëjetesës, respektit dhe tolerancës.  "Në një shoqëri demokratike dhe liberale secili duhet të mbajë përgjegjësi për veprimet e veta.

Shkenca duhet të bazohet te faktet, të jetë e paanshme dhe të mos hyjë në mosmarrëveshjet e politikës së ditës.   U bëj thirrje qytetarëve të Maqedonisë edhe një herë, të gjithë së bashku, ta tregojmë me vepra traditën tonë të bashkëjetesës, respektit dhe tolerancës. Kjo është pasuria jonë më e madhe", ka theksuar presidenti maqedonas.

KOMENTE