English

Njoftim nga Drejtoria e Policisë së Tiranës

Më datë 21 dhjetor 2009 ora 10.00 në ambientet e Tirana Internacional, zhvillohet analiza vjetore e Drejtorisë së Policisë së Tiranës, për vitin 2009.

Të ftuar në këtë analizë vjetore do të jenë, drejtues të Ministrisë së Brendshme, të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, përfaqësues të organizatave huaja në Tiranë si dhe punonjës së policisë së Tiranës. Në këtë analizë janë të ftuar të marrin pjesë mediat elektronike dhe të shkruar.

KOMENTE