English

Airbus, Gjermania nuk do të paguajë as edhe një cent më shumë

Berlin, 6 Janar NOA - Gjermania nuk është e gatshme të paguajë as dhe një cent më shumë lidhur me projektin A400M të Airbus (bazës ajrore), u shprehën sot autoritetet në Berlin.

Ata sqaruan se Gjermania nuk ka për t'iu përgjigjur më kërkesave të Airbus për më shumë fonde se sa ato që janë vendosur në kontratë.

"Ne nuk do të paguajnë më shumë se 650 milion dollarë që janë në kontratë, i tha gazetës gjermane", Handelsblatt një zyrtar i Ministrisë Mbrojtjes në Berlin.

k.a/NOA

KOMENTE