English

Facebook bllokon faqen e vetëvrasjeve virtuale

Romë, 6 janar, NOA - Një faqe interneti që kryente vetëvrasje virtuale si dhe profili i përdoruesve të kësaj faqeje është bllokuar nga kompania Facebook. Gjithashtu kompania për siguri, është ç'regjistruar edhe nga lista e siteve që paraqesin rrezikshmëri.

Kështu "Suicidemachine.org" që ka si faqe "The Veb 2.0 Suicide Machine" ka anuluar të gjithë profilet "thithja e energjive" nga rrjetet sociale, si dhe ka fshirë të gjithë armiqtë virtualë.

Në këtë mënyrë, faqja e internetit Facebook do të jetë më pak e ngarkuar për përdoruesit e saj.

a.k/NOA

Â

KOMENTE