English

Këngëtarja Jessica Simpson ka gjetur dashurinë e vërtetë

Amerikë, 16 janar NOA - Këngëtarja Jessica Simpson ka gjetur dashurinë e vërtetë.

Martesa e dështuar me Nick Lachey, një flirt me John Mayer dhe një lidhje e rëndësishme me yllin e futbollit Tony Romo, nuk e kanë dëmtuar këngëtaren e cila ka insistuar të gjejë dashurinë e vërtetë për të cilën nuk ka pritur shumë gjatë.

Jessica Simpson ka gjetur dashurinë falë muzikantit Billy Corgan, me të cilin ka shprehur dëshirën që të ketë edhe një këngë bashkë me të.

Këngëtarja 29-vjeçare ka bërë publike edhe një foto në studion e regjistrimit me prodhuesin Kerry Broën. Simpson është e lidhur me Billy-n, 42-vjeçar pas një feste në Los Angeles në muajin nëntor me të cilin ndihet shume e dashuruar.

k.k/NOA
KOMENTE