English

Amy Winehouse: Me pëlqejnë lidhjet me femrat

Londër, 1 shkurt NOA - Këngëtarja Amy Winehouse dhe Blake Filder u divorcuan zyrtarisht në gusht të vitit të kaluar, por megjithatë kanë muaj që planifikojnë mes tyre një martesë të re, për të festuar kështu dashurinë e preferuar të tabloidëve britanik. Këngëtarja ia ka treguar një mikeshës së saj se ajo ende shpreson në pajtim të plotë me ish-bashkëshortin Blake, por ka shtuar se kohën e kaluar si e shkurorëzuar ajo ia ka kushtuar femrave.

"Lidhjet me gratë janë tepër të këndshme. Mua nuk më intereson për atë që njerëzit mendojnë," thuhet se ka deklaruar Amy.

KOMENTE