English

Krujë, punon arat e tij dhe më pas jep shpirt rrugës për në shtëpi

Krujë, 1 shkurt NOA - Po kthehej në banesën e tij pas një dite të lodhshme pune në tokat e tij, por nuk ka mundur të mbërrijë gjallë.

Ramazan Kullai 70-vjeç lindur e banues në Krujë edhe pse në moshë të thyer nuk hezitonte të jepte kontributin e tij për të punuar tokat.

Kështu edhe dje ka shkuar në arat e tij dhe pasi ka punuar është kthyer për në shtëpi.

Por gjatë rrugës, i moshuari ka rënë në tokë duke mos u ngritur dot sërish.

Kalimtarët e rastit i janë afruar për t'i dhënë ndihmën e parë por ka qenë e kotë pasi Kullai kishte dhënë shpirt.

Për vdekjen e të moshuarit është lajmëruar policia e cila nisi menjëherë hetimet për të zbardhur rrethanat.

Pas hetimeve të para rezultoi se Ramazan Kullai ka gjetur vdekjen nga një atak kardiak.

k.k/NOA
KOMENTE