English

Euro 2012: Ukraina dhe Polonia shënojnë përparim

Polonia dhe Ukraina po bëjnë hapa pozitive, ndërsa përgatiten për kampionatin evropian të futbollit 2012.

Presidenti i UEFA-s, Mishel Platini i cituar nga radio Evropa e Lirë, thotë se të dy vendet po përballen me probleme të vogla, por sipas tij kjo nuk është aspak për t'u shqetësuar edhe pse për dy vjet nis kampionati. Paraprakisht problemet me ndërtimin e stadiumeve, infrastrukturën, çështjet e komunikimit dhe të akomodimit, sipas Platinisë mund të kishin rrezikuar humbjen e mundësisë për zhvillimin e EURO 2012.

KOMENTE