English

Çifti gay blen shtëpinë e trashëguar nga Papa

Spanjë, 23 Shkurt NOA - Një çift gay në Spanjë tashmë jetojnë nën një shtëpi e cila në vitin 1993 ishte lënë nga një grua e moshuar e besimit katolik në drejtim të Papa Gjon Palit të dytë.

Në vitin 1998 shtëpia u shit dhe atë e bleu Alberto i cili ishte një djalë i ri gay dhe jetonte afër saj para se të merrte në pronësi këtë shtëpi.

Më pas ai u transferua për të jetuar atje ku së bashku mori dhe burrin e tij Miguel Angel me të cilin dhe jeton ku duhet thënë që Miguel është dhe kryetari i disa shoqatave të cilat përbëhen nga Lesbike, gay, biseksual dhe transeksual në qytetin e Madridit.

r.b/NOA

KOMENTE