English

Francë, 70 % në favor të pushimit për një kafe

Francë, 23 Shkurt NOA - Pushimi i cili duhet për një kafe gjatë punës është më se i dobishëm ku për këtë gjë janë në favor rreth 70 përqind e punonjësve në Francë.

Ky rezultat ka dalë pas një sondazhi të kryer rreth kësaj çështjeje në shtetin e Francë.

Sipas sondazhit thuhej se rreth 65 % e punonjësve e këshillonin si të domosdoshme këtë kafe për të vënë relata të mira dhe për të njohur punonjësit e tjerë, 12 % kërkonin të dëgjonin rreth çështjeve për të cilat fliteshin në ambientet e punës dhe 9 % mendojnë se pushimi për të pirë një kafe dhe tymosur një cigare i ndihmon ata të informoje për gjithçka ndodh në ambientet e zyrës dhe gjithashtu për një pushim mjaft të dobishëm sipas tyre.

r.b/NOA

KOMENTE