English

Tibet, Dalai Lama zbarkon në Twitter

Tibet, 24 Shkurt NOA - Dalai Lama ka hapur një akaunt të tij personal në twitter. Ky lajm u bë zyrtar nga vetë qeveria e Tibetit e cila kishte deklaruar se "madhëria e tij", Dalai Lama tashmë ndodhet në Twitter. Vetë adresa e tij është @DalaiLama dhe për momentin është në funksion dhe lexohet. Vetë zëvendës presidenti i tëitter, Sean Garrett, i ka dhënë mirëseardhjen e tij personale liderit shpirtëror tibetian.

Tashmë që ai ka akauntin e tij janë bërë rreth 29 757 të cilët ai i ka të njohur në këtë rrjet social.

r.b/NOA

KOMENTE