English

Vdesin në një ditë dy njerëzit më të vjetër

SHBA, 9 Mars NOA - Dy nga njerëzit më të vjetër të botës janë ndarë nga jeta në të njëjtën ditë. Meri Jozefinë Rei, e certifikuar si personi më i vjetër në Shtetet e Bashkuara, vdiq të djelën në moshën 114 vjeç e 294 ditë.

Në të njëjtën ditë u nda nga jeta dhe amerikanja tjetër, Deizi Beilei, 113 vjeç e 342 ditë.

Aktualisht personi më i vjetër në botë është japonezja, Kama Çinen, që është 114 vjeç dhe më shumë se 300 ditë. /rfe/

KOMENTE