English

Jetë në hotele luksi, arrestohen dy persona

Itali, 13 Mars NOA - Bënin një jetë prej vipash duke ndenjur në hotele me pesë yje, por me karta krediti të cilat kishin vetëm 1 euro në brendësi.

Bëhet fjalë për një çift rus ku të dy shkonin në hotele luksi të ndryshëm dhe gjithmonë largoheshin pa paguar ose largoheshin atëherë kur viheshin në dijeni kujdestarët e hoteleve.

Ndryshe nga ç'ndodhte gjithmonë këtë herë çifti u arrestua nga forcat policore në Verona pasi ata po këkronin të bënin të njëjtën gjë dhe në hotel "Principe di Lazise" por, këtë herë ata nuk mundën dot.

r.b/NOA

KOMENTE