English

India: Seksi para martese, jo krim

Bombei, 27 mars, NOA - Seksi jashtë martesës dhe bashkëjetesa mes çifteve ende të pamartuara nuk mund të përbëjë më një krim në Indi.

Një fakt të tillë e ka vendosur Gjykata e Lartë indiane, në një kohë kur çështje të tilla në këtë vend të Lindjes ende konsiderohen si tabu dhe dënohen nga shoqëria vendase.

Por Gjykata e Lartë ka vendosur në një peticion dorëzuar nga Khusboo, aktore indiane në Brazil, se nuk është kundërshtuar në lidhje me seksin para martese.

Ylli i kinemasë ishte akuzuar për të korruptimin e të rinjve, duke kontribuar në degradimin e vlerave morale në vend.

n.e/NOA

KOMENTE