English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 113.40 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.10 Lekë

TIRANË, 5 Qershor /ATSH/.- Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 113.40 lekë dhe u shit me 113.90 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.10 lekë dhe u shit me 136.70 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 113.40 113.90 Monedha europiane 136.10 136.70 Franga zvicerane 97.60 98.20 Paundi britanik 164 164.50 /s.s./
KOMENTE