English


Flash 6/ Berisha: Buxheti 2011 Me I Madhi Ne Histori

TI I VITIT TE ARDHSHEM DO TE JETE ME I MADHI NE HISTORI DHE DO TE DESHMOJE DYFISHIMIN NE KOHEN ME TE SHKURTER TE RRITJES EKONOMIKE NE VEND. "NE DO TE BEJME PERPJEKJE TE MADHE PER TE KURSYER SHPENZIMET E ADMINISTRATES", THA BERISHA. SIPAS KREUT TE QEVERISE, ME KETO SHKURTIME NE SHPENZIMET E ADMINSITRATES, U REALIZUA RRITJA E PAGAVE DHE PENSIONEVE PER QYTETARET./a.gj//n.m/
KOMENTE