English


Titujt E Lajmeve Kryesore Te Transmetuara Diten E Djeshme Nga Atsh

LAJME NGA VENDI QEVERIA, NDERMJETESE PER KREDITE E FERMEREVE REPORTAZH: NGA KOSOVA NË SHKODËR, PËR NJË FOTO ME ISA BOLETININ MPPT DERI TANI ECURIA E INVESTIMEVE ËSHTË NË MASËN 80 % , QEVERIA I AKORDON FONDE SHTESE TOPI: AMBASADORI WITHERS KONTRIBUT TË MADH NË FORCIMIN E KOMUNIKIMIT DHE MIQËSISË ME SHBA-në KOLONEL HOXHA: BRENDA 2010-es, USHTRIA SHQIPTARE, TERESISH PROFESIONISTE BALLA: KRYEMINISTRI BERISHA TË MOS HESHTË PËR PASURINË E PRIFTIT RULI: KRYESORE ËSHTË MODERNIZIMI DHE RRITJA E PRODUKTIVITETIT TË FERMËS TOPALLIT I AKORDOHET "ÇMIMI I MESDHEUT" NGA FORUMI MESDHETAR PËR PAQEN AKTORË POLITIK DHE SHOQËRIA CIVILE HEDHIN PROPOZIMET E PARA PËR KODI N ELEKTORAL PRESIDENTI PAPULIAS: GREQIA, AVOKATI MË I MIRË I SHQIPËRISE PËR INTEGRIMIN NË BE META: MARREDHENIET MES SHQIPERISE DHE SLLOVENISE JANE TE SHKELQYERA ZV/KRYEMINISTRI META NIS VIZITEN ZYRTARE NE MAQEDONI MF: TREGUESIT EKONOMIKE POZITIVE, RAMA NDIHET I TRONDITUR LAJME NGA BOTA FULE: KE NUK NDRYSHON REKOMANDIMIN POZITIV PËR MAQEDONINË PËR NEGOCIATAT PËR ANËTARËSIM NË BE BRITANI - DREJTËSIA REFUZON EKSTRADIMIN E ISH-PRESIDENTIT BOSHNJAK EJUP GANIÇ KONFERENCA E DONATORËVE AKORDON 1,1 MILIARDË DOLLARË NDIHMA PËR KIRGISTANIN KOSOVË: KUVENDI MBYLL PUNIMET PER SEZONIN E VERES BE E SHQETËSUAR PËR KUNDËRSHTIMIN NË RRITJE TË ISLANDEZËVE PËR ANËTARËSIMIN SOCIALE - POPULLSIA NË BE I KALON 500 MILIONË BANORËT KINË - PËRKEQËSOHET NDOTJA NË QYTETET KRYESORE IRAN - BËRTHAMORE - AHMADINEXHAD: BISEDIMET DO TË RIFILLOJNË NË SHTATOR /a.ke/
KOMENTE