English

Amazon Eve, gruaja më e gjatë në botë

Kalifornia, 6 Janar NOA - Amazon Eve është 31 vjeç, ka një të shkuar prej aktoreje dhe modele dhe e veçanta tek ajo është se ka një gjatësi prej 2 metra e 5 centimetra dhe për këtë arsye është cilësuar gruaja më shtatlartë në botë.

“Fansat e mij janë të gjithë më të shkurtër se unë dhe për këtë më vjen shumë keq. Në Amerikë për meshkujt është pak shqetësues fakti se un jam më e gjatë dhe shpesh nuk pranojnë që unë të je mbi tonë disa drejtime”, - tha vajza kaliforniane.

r.b/NOA

KOMENTE