English

Avioni misterioz kinez i së ardhmes

Kinë, 6 Janar NOA - Një eufori e madhe ka përfshirë botën globale të forcave ajrore. Disa fotografi të publikuara në internet të cilat paraqesin një avion, si bombarduesin parë kinez “të padukshëm”, ka ngjallur interes në të gjithë perëndimin dhe është konfirmuar modernizimi i arritur nga Kina.

Në këtë faqe ueb-i prezantohen të gjithë produktet e avionëve luftarakë të gjeneratës së re të ushtrisë kineze.

Pajisja, e fotografuar nga një distancë e konsiderueshme është pajisje ajrore luftarake tepër e fuqishme dhe me sa duket bëhet fjalë për aeroplanin e “padukshëm” Chengdu J-20”.

Ky avion, konsiderohet si përgjigje e kinezëve ndaj avionit amerikan F-22A “Raptor”.

r.b/NOA

KOMENTE