English

Rusi, shpëtojnë dy nga pesë anijet e bllokuara në akull

E mërkurë, 5 janar 2011, NOA- Ditën e sotme në Rusi janë liruar dy nga pesë anijet ruse të bllokuara nga akulli i trashë në bregdetin lindor të këtij vendi.

Ministria e transportit e Rusisë njoftoi se anijet kanë furnizime të mjaftueshme me ushqim dhe karburant dhe nuk ka rrezik për më se 400 njerëzit në anije.

Tre anije, prej 30 dhjetorit, mbeten të bllokuara në Detin Okhotsk, por fatmirësisht nuk sinjalizohet për humbje jete në to.

a.y/NOA

KOMENTE