English

Samsung GT-S8530 Wave debuton në tregun evropian

SHBA, 5 Janar NOA - Samsung GT-S8530 Wave II me sistem operativ Bada do të debutojë më në fund në tregun evropian gjatë ditëve në vazhdim. Për sa i përket të dhënave të Samasung Wave II, ato janë shumë të larta dhe und të themi se bëhet fjalë për telefonin më të fuqishëm krahasuar me të gjithë ata që kanë një sistem operativ Bada.

GT-S8530 Wave II, do të prezantohet me një çmim fillestar prej 429 eurosh dhe do të jetë i pasur me shumë funksionalitete. Ekran me prekje të formatit WVGA me teknologji super LCD, ka një gjerësi prej 3,7 inç. Kamerë me rezolucion në 5,0 megapixel me flash LED dhe regjistrim video në formatin HD 720p. Të pranishme dhe lidhjet HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS dhe memorie e zgjerueshme me mikro-skedat SD.

r.b/NOA

KOMENTE