English

Vendimi: Të ulet sasitë e alkoolit në pub-e

Britani e Madhe, 5 Janar NOA - Kanë një histori 300 vjeçare në pub-et britanike, por tashmë qeveria e David Cameronka ka vendosur të zvogëlojë madhësinë e krikllave dhe gotave në vendet, në të cilat shërbehet birrë dhe verë.

Vendimi - tha nënsekretari i shkencës David Willetts - është marrë në përgjigje të nevojave të shëndetit publik dhe presioneve të pijetore për të shitur alkool në masa më të përshtatshme për klientët, gjë që do të ndikojë pozitivisht dhe në portofolat e tyre.

r.b/NOA

KOMENTE