English

Qeni që di të thotë “I love you” (Video Boom)

Pothuajse 32 milionë njerëz e kanë dëgjuar tashmë. Misha është një qen siberian, i cili për t'iu përgjigjur dashurisë dhe përkujdesjeve të pronarëve të tij, mësoi të thotë: "I love you" (Të Dua). Video, e cila e portretizon Mishën në një krevat i kuq, është një nga më të klikuar në Youtube dhe duket se shumë kafshë mund të mësojnë fjalë dhe jo vetëm papagalli. VIDEO: Misha, qeni që di të thotë “I love you”

KOMENTE