English

Puf Diddy akuzohet si autor i sulmeve të 11 shtatorit

E shtunë, 29 janar 2011, NOA- Këngëtari i njohur amerikan Puf Diddy është akuzuar si autor i sulmeve terroriste të 11 shtatorit.

Valeire Joyce Wilson Turks ka paditur reperin për organizim të sulmeve terroriste të 11 shtatorit të vitit 2001 në New York dhe për vjedhje të chipsave të pokerit në vlerë qindra milionë dollarë.

Si rrjedhojë e padisë ndaj tij gruaja pretendon, dëmshpërblim prej një trilionë dollarësh.

Por akuzat e saj nuk mbarojnë me kaq, ajo pretendon se ka pasur një lidhje me Puf Diddyn dhe se ai është babai i djalit të saj 23 vjeçar dhe kështu kërkon 900 miliardë dollarë për ta mbështetur pas rritjes së tij dhe rreth 100 miliardë si dëmshpërblim.

Ditën e hënë pritet që reperi të flasë në seancën e parë për këtë çështje.

a.y/NOA

KOMENTE