English

Arvizu: Qeveritë ndryshohen me zgjedhje, jo protesta

Tiranë, 5 shkurt, NOA - Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Shqipëri, Aleksandër Arvizu, tha në një intervistë për “Zërin e Amerikës” se përfaqësuesit e zgjedhur dhe qeveritë nuk ndryshohen me protesta në rrugë, por përmes procesit elektoral.

Duke shprehur mbështetjen e fortë të Shteteve të Bashkuara për Prokuroren e Përgjithshme të Shqipërisë, Arvizu tha se sistemi politik i Shqipërisë duhet të funksionojë në përputhje me statusin e saj si një vend i NATO-s, ku një tregues kryesor është roli i institucioneve të pavarura ... (vijon)

VOA

KOMENTE