English

Kasetë hard për vajzën e Depardieu

Paris, 11 Shkurt NOA - Një kasetë e regjistruar me përmbajtje erotike për aktorin e njohur Gerard Depardieu.

Një person nga Haiti, 34 vjeç, ka kërcënuar Julie Depardieu se do të dorëzonte shtypit një video, që do ta paraqiste atë në një raport seksual me vetë personin në fjalë.

Depardieu duhet thënë se nuk ra pre e këtij kërcënimi dhe menjëherë e denoncoi këtë fakt tek autoritetet, të cilët më pas e arrestuan kriminelin.

34-vjeçari kishte kërkuar 130 mijë euro për të mos shpërndarë imazhet hard.

Video me sa duket është regjistruar në Paris në aeroportin e aktores, natën e 14 gushtit pas një feste.

r.b/NOA

KOMENTE