English

Komisioni hetimor i 21 Janarit shtyn punimet

Tiranë, 14 shkurt, NOA - Komisioni hetimor parlamentar për hetimin e veprimtarisë së institucioneve, para, gjatë dhe pas datës 21 janar 2011, përmes një deklarate zyrtare, ka njoftuar sot shtyrjen e punimeve të tij.

Kjo për shkak se disa anëtarë të këtij komisioni, janë të ngarkuar me axhendën e ditëve në vijim.

“Prandaj, mbledhja e parashikuar për ditën e hënë, më datë 14 shkurt, do të shtyhet për ditën e enjte, më datë 17 shkurt 2011”, citon deklarata në fjalë.

n.e/NOA

KOMENTE