English

OST: Nesër stakime të alternuara të energjisë

Tiranë, 14 shkurt 2011, NOA – Operatori i Sistemit të Transmetimit bën me dije se për shkak të zbatimit të projektit për rehabitimin e Nënstacionit 220 Kv në Tiranë do të punohet në traktin e linjës 110 kV L1. Për këtë arsye nesër në 15 shkurt OST njofton se nga ora 10.00 deri në orën 13.00 është e nevojshme të stakohen linjat 110kV L 110- 2/2 e 2/3.

Sipas OST-së për shkak të këtyre punimeve në traktin e linjës 110KV të Nënstacionit 220KV në kryeqytet, nesër nga ora 10:00 deri 13:00 do të ketë stakime alternuara në Kashar, Kamëz,Vorë, si dhe në të dy krahët e autostradës Tiranë-Vorë.

Operatori i Sistemit të transmetimit informon se stakimet e fiderave do të jenë të alternuara për 30-45 minuta në intervalin kohor të orës 10:00 deri në orën 13:00.

Për këto stakime OST kërkon mirëkuptimin e qytetarëve.

mit/NOA

KOMENTE