English

Apple: Steve Jobs në kushte shëndetësore kritike

SHBA, 19 Shkurt NOA - Kushtet shëndetësore të Steve Jobs, Ceo-s së Apple që në muajin janar ka braktisur ndërmarrjen e tij për t’iu nënshtruar kurimeve, me sa duket janë shumë më të rënda se sa u bë e ditur fillimisht nga burimet zyrtare. Sipas tabloidit amerikan National Inquirer, që ka publikuar një fotografi në të cilën shfaqet skeleti i Jobs, duket se fonditori i Apple vuan nga kanceri në pankreas. I diagnostikuar për herë të parë në vitin 2004, tashmë me sa duket i kanë mbetur vetëm gjashtë jave jetë. Për momentin Apple nuk e ka komentuar këtë lajm dhe nuk është shpërndarë me detaje të tjera mbi gjendjen shëndetësore të Jobs. E vetmja gjë e sigurt për momentin është se Jobs është në gjendje shumë të rëndë dhe se kanceri i pankreasit kundër të cilit ka luftuar në të shkuarën tashmë është rikthyer të sulmojë sërish trupin e tij,

r.b/NOA

KOMENTE