English

Mini e veshur me Luis Vitton

Angli, 19 Shkurt NOA - Stili, dizajni, elegance janë të gjitha të nënshkruara nga Louis Vuitton. Megjithatë për sa i përket anës funksionale mund të themi se bëhet fjalë për një makinë të një kualiteti të lartë. E “porsalindura” Louis Vuitton Mini Cooper, është e gjitha e mbuluar me shirita lëkure, të dizenjuara nga stilisti i famshëm, e të mbuluar nga mijëra monograme të artë, i gjithë punimi duhet thënë se është kryer me dorë. Me të vërtetë një gur i çmuar, por dhe një automobil i shkëlqyer.

r.b/NOA

KOMENTE