English

Murinjo: Nuk do të drejtoj asnjëherë Juventusin

Spanjë, 19 Shkurt NOA - Mourinjo i siguron besnikëri totale Juventusit: “Jam një person tepër i vendosur dhe shumë i afeksionuar pas ekipit të cilin e marr në drejtim dhe për këtë arsye e kam tepër të vështirë për të drejtuar një ekip rival. Nuk mund të trajnoj asnjëherë Juventusin pasi kam qenë tek Interi.

Special One më pas ka folur në lidhje me “raportin” e tij të veçantë me Zotin: “Duhet të mendojë se jam një djalë i mbarë, përndryshe nuk do të më kishte dhënë kaq shumë. Kam një familje të jashtëzakonshme, kryej profesionin që kam ëndërruar gjithmonë dhe mendoj se opinioni im për të duhet të jetë i mrekullueshëm”.

r.b/NOA

KOMENTE