English

Civilët besnikë të regjimit armatosen nga Gadafi

Tirpoli, 26 shkurt 2011, NOA- Muamar Gadafi sipas banorëve të kryeqytetit Libian po armatosë civilët besnikë të regjimit.

Mediat ndërkombëtare raportojnë se banorët e Tripolit, shprehen se në rrugë patrullojnë një numër i madh personash civilë.

Mësohet se trupat e Gadafit përveç Tripolit kanë kontrollin në qytetet Gadames, Sebha dhe Sirte, ndërsa banorët e terrorizuar vazhdojnë të qëndrojnë në shtëpitë e tyre.

Ditën e premte Gadafi kishte njoftuar se do të hapë depot e armatimit, në mënyrë që populli të mund të mbrojë Libinë.

a.y/NOA

KOMENTE