English

Inaugurohet Qendra e re e Shërbimit për tatim-paguesit

Tiranë, 1 mars, NOA – Eshtë inauguruar paraditen e sotme, Qendra e re e Shërbimit për Tatim-paguesit, e cila është financuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në kuadrin e programit të Sfidës së Mijëvjeçarit.

Ajo është cilësuar si një institucion i nevojshëm për të krijuar një kulturë të re shërbimi që administrata tatimore ofron ndaj klientëve dhe biznesit.

Përfaqësuesi i saj, i premtoi kryeministrit Berisha që ishte i pranishëm në këtë ceremoni, se do të ofrojë shërbim të garantuar ndaj tatim-paguesve të Tiranës, si një shembull ndaj luftës kundër evazionit fiskal dhe korrupsionit ... (vijon)

n.e/NOA

KOMENTE