English

Matura Shtetërore 2011, shpallen koeficientët e lëndëve me zgjedhje

Tiranë, 1 Mars 2011 NOA - Shpallen koeficientët e lëndëve me zgjedhje për Maturën Shtetërore 2011. Këto koeficientë janë të saktët, zyrtarë dhe u shpallën vetëm sonte në mbrëmje nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Përmes një informacioni zyrtar, MASH tha sonte se “çdo informacion i publikuar me pare ne te përditshmet tona lidhur me këtë tematike, nuk është i sakte dhe nuk është i zyrtarizuar nga ana e Ministrisë së Arsimit.

Gjeni më poshtë, paketën e plote te koeficientëve të lendeve me zgjedhje dhe koeficentet e shkollave te mesme ( Matura Shtetërore 2011), e finalizuar sonte nga specialistet e Ministrisë se Arsimit dhe Shkencës.

KOMENTE
  • oljhinsdgip;10:19 - 01 Korrik 2011
    a do ket sezon vjeshte per lendet me zgjedhje??????