English

Panorama frymëmarrëse

Pennsylvaniaa, 1 Mars NOA - Panorama që të lënë me gojë hapur: artisti Allan Teger luan me preçizionin e realitetit dhe fjalëve, duke transformuar trupat e disa modeleve në kodra, duna, lumenj etj. Idea e “Bodyscapes”, ky titulli i serisë fotogrfike, të lidnur gjatë viteve në mësimin e Universitetit të Pennsylvaniaa: si një psikolog docent. Si një docent i psikologjisë, Teger studionte faktikisht për precizionin e realitetit dhe kërkonte të tregonte tek studentët e tij se si mund ta ndajnë një realitet në të njëjtën kohë.

r.b/NOA

KOMENTE