English

Revolucion Juventus: Lippi dhe Moggi

Torino, 1 Mras NOA - Fillimisht kërkohen tre pikët në ndeshjen me Milanin dhe më pas një vazhdimësi fitoresh me Cesenën, Brescian dhe Romën. Vetëm në këtë mënyrë Gigi Delneri mund të vazhdojë aventurën e tij tek Juventus deri në përfudnim të sezonit. Përdnryshe, tepër kujdes duhet të bëhet me hipotezën e Marcello Lippit si një trajner zëvendësues deri në përfundim të kapionatit, që më pas të marrë rolin e drejtorit të përgjithshëm, duke drejtuar një figurë të re, ku më shumë flitet për Antonio Conten, i cili është më i favorizuar kundrejt, Gianpiero Gasperinit. Dhe flitet shumë për një shfaqje të hijes së Luciano Moggi.

r.b/NOA

KOMENTE