English

Skenë jo normale në dorëzimin e çmimeve Independent Spirit Awards

SHBA, 1 Mars NOA - Është dashur një trio tepër e përgatitur për të rigjallëruar ceremoninë e dorëzimit të Independent Spirit Awards. Paul Rudd dhe Eva Mendes ishin në skenë për të zyrtarizur fituesin e skenarit më të mire, kur në një moment Rosario Dawson e ka kapur prej testikujsh Paul. Si një përgjigje të menjëhershme ai, është kthyer menjherë, duke kapur gjoksin e Evës. Për tu theksuar është se gjithçka është kryer në sy të të gjithë të pranishmëve në sallë.

r.b/NOA

KOMENTE